Verhoomo Jalke tekee huonekalujen verhoilua ja kunnostuksia niin perinteisiin kuin moderneihin huonekaluihin yksityisille ja yrityksille.

Älä turhaan kiertele kaupoissa etsimässä uutta, jos sinulta löytyy vanha tuoli, joka olisi verhoomossa mahdollista kunnostaa ja verhoilla hienoksi.  Vanhojen huonekalujen huoltamisella ja verhoilemisella voidaan saada uuttavastaavia tyylihuonekaluja.  Se on myös ekologinen valinta. Verhoomo Jalke käyttää tuolien verhoilussa hyväksi todettuja materiaaleja, kuten vanua, meriheinää ja kookoskuitua ym. Kangasmalleja on valittavanasi useita erilaisia, joista sinulla on mahdollisuus valita ja toteuttaa sisustustoiveitasi.  Malleja löytyy Orient Occidentilta , LauritzoniltaAnnala ja Dörflinger & Nickow.

Myös vanhentuneiden ja rikkoontuneiden satulavyötuolien kunnostamista suoritetaan verhoomossa. Esimerkiksi  Artek satulavyötuolit ovat laadukkaita desing-tuotteita, joita kannattaa huoltaa ja verhoilla.

Verhoomo sijaitsee Espoon Karhusuolla lähellä Turun moottoritien ja Kehä 3 risteystä.

Pitkäniityntie 3, 02810 Espoo

Verhoomo Tuotearvionti

Lähettämällä sähköpostitse kuvia ja tietoja huonekalusta voidaan antaa suuntaa-antava hinta-arvio tuotteesta.  Kuitenkin vasta näkemällä ja kokeilemalla tuotteen kunto pystytään tarkemmin arvioida korjauksen hintaa. Myös verhoilu arviontikäynti kotiin on mahdollista. Verhoilun hintaan vaikuttavat monet  työvaiheet kuten;

  •  huonekalun purkaminen ja rungon ja puuosien kunnon tarkistaminen sekä niiden mahdolliset pienet korjaus- ja pintakäsittelyt.
  • jousitusten kiristäminen/uusiminen ja pehmustaminen.
  • kankaan ompelutyöt.
  • Materiaalit ja etenkin haluttu kangas/nahka vaikuttavat kustannuksiin.

Voit lähettää arviota varten sähköpostia osoitteeseen info@jalke.fi

tai käyttämällä alla olevaa lomaketta:


Seuraavassa Verhoomo kuvia:

K- tuolit

Artek 402

Aalto Artek 402

Artek 406

Artek 406 Nojatuoli

Nojatuoli

Pienet nojatuolit

Artek 402

pikkutuolit

Pormestarin tuolit

Tv- tuoli

Artek 615

Artek 615

Toimistotuoli

Vaahtomuovipatjan päällystys