Verhoomo

Verhoomo

Verhoomo Jalke tekee huonekalujen verhoilua ja kunnostuksia niin perinteisiin kuin moderneihin huonekaluihin yksityisille ja yrityksille.

Älä turhaan kiertele kaupoissa etsimässä uutta, jos sinulta löytyy vanha tuoli, joka olisi verhoomossa mahdollista kunnostaa ja verhoilla hienoksi.  Vanhojen huonekalujen huoltamisella ja verhoilemisella voidaan saada uuttavastaavia tyylihuonekaluja.  Se on myös ekologinen valinta. Verhoomo Jalke käyttää tuolien verhoilussa hyväksi todettuja materiaaleja, kuten vanua, meriheinää ja kookoskuitua ym. Kangasmalleja on valittavanasi useita erilaisia, joista sinulla on mahdollisuus valita ja toteuttaa sisustustoiveitasi.  Malleja löytyy Orient Occidentilta , LauritzoniltaAnnala ja Dörflinger & Nickow.

Myös vanhentuneiden ja rikkoontuneiden satulavyötuolien kunnostamista suoritetaan verhoomossa. Esimerkiksi  Artek satulavyötuolit ovat laadukkaita desing-tuotteita, joita kannattaa huoltaa ja verhoilla.

Verhoomo sijaitsee Espoon Karhusuolla lähellä Turun moottoritien ja Kehä 3 risteystä.

Pitkäniityntie 3, 02810 Espoo

Verhoomo Tuotearvionti

Lähettämällä sähköpostitse kuvia ja tietoja huonekalusta voidaan antaa suuntaa-antava hinta-arvio tuotteesta.  Kuitenkin vasta näkemällä ja kokeilemalla tuotteen kunto pystytään tarkemmin arvioida korjauksen hintaa. Myös verhoilu arviontikäynti kotiin on mahdollista. Verhoilun hintaan vaikuttavat monet  työvaiheet kuten;

  •  huonekalun purkaminen ja rungon ja puuosien kunnon tarkistaminen sekä niiden mahdolliset pienet korjaus- ja pintakäsittelyt.
  • jousitusten kiristäminen/uusiminen ja pehmustaminen.
  • kankaan ompelutyöt.
  • Materiaalit ja etenkin haluttu kangas/nahka vaikuttavat kustannuksiin.

Voit lähettää arviota varten sähköpostia osoitteeseen info@jalke.fi

tai käyttämällä alla olevaa lomaketta:


Seuraavassa Verhoomo kuvia:

K- tuolit

Artek 402
Aalto Artek 402
Artek 406
Artek 406 Nojatuoli
Nojatuoli
Pienet nojatuolit
Artek 402
pikkutuolit

Pormestarin tuolit
Tv- tuoli
Artek 615
Artek 615
Toimistotuoli
Vaahtomuovipatjan päällystys

 

Artek 555-sohva
Artek sohvan vöiden vaihto
Verhoilu
Keittiön tuolien verhoilu
Nojatuolin verhoilu
Sohvan perustan kunnostus
Baarituolit
Nojatuoli istuimet